Välkommen till Fastighetsmässan SYD

Är du intresserad av att skapa framtidens driftsäkra, hållbara och lönsamma fastigheter?
Då är Fastighetsmässan i Malmö platsen för dig!
Här träffas fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och förvaltarbolag för att utbyta erfarenheter, idéer och hitta nya lösningar.
Mässan är kostnadsfri och öppen för alla som arbetar med fastigheter i näringslivet eller offentlig sektor.

ebm-papst är en av utställarna på mässan och vi vill gärna visa dig hur du kan spara energi och pengar genom smarta och kostnadsbesparande åtgärder för ventilation.
Vi har produkter och lösningar som passar alla typer av fastigheter, oavsett om du har ett äldre eller ett nytt ventilationssystem.

I ebm-papst´s monter C:05 den 7-8 februari:

- Konsultation kring ventilationen i din fastighet. Vi diskuterar ditt befintliga system och ger dig tips på hur du kan förbättra det.

- Information om hur du kan minska energiförbrukningen för din fastighet genom ett optimerat ventilationssystem. Vi visar dig hur du kan byta ut gamla fläktar till nya EC-fläktar som är mer effektiva och tysta. Vi har också andra åtgärder som kan göra din ventilation mer anpassad till fastighetens behov.

- Skräddarsydd fläktskola för dig och dina kollegor. Med vår mobila fläktskola kommer vi ut till er och håller en utbildning om fläktteknik och hur ni kan göra en energismart uppgradering av er fastighetsventilation. Boka ett besök på plats.

Du har också tillfälle att klämma och känna på några av våra senast utvecklade produkter och lösningar, som till exempel:

- Takfläkt MXRC III - en ljudisolerad fläkt för montage på yttertak. MXRC III har hög verkningsgrad och låg ljudnivå.

- Kammarfläkt MXPC 3 - eEn fläkt för installation i ventilationsaggregat. Idealisk för byte av fläkt i äldre aggregat.

- MXAC - en EC-lågenergifläkt som används vid renovering av luftbehandlingsaggregat. Den kan monteras stående eller liggande och stativet anpassas efter aggregatets mått.

- MXFG - stapelbar kubfläkt EC för fläktväggslösningar.

Vi på ebm-papst brinner för energismart ventilation och vi ser fram emot att träffa dig på mässan.
Varmt välkommen till vår monter C:05

Kombinera gärna besöket hos oss med mässans seminarieprogram.

Läs mer och hämta din kostnadsfria biljett HÄR