ebm-papst teknikavdelning utökas med produktspecialist

Jan Edlinger, Produktspecialist på ebm-papst.
ebm-papst är ett världsledande och globalt företag inom utveckling, tillverkning och försäljning av energieffektiva fläktar och elmotorer. Vi försöker alltid hitta den optimala lösningen för kundens applikation, ofta innebär det att vi utvecklar, producerar och levererar en fläkt eller elmotor som är anpassad speciellt för vår kund. Vår ambition är alltid ett nära och långsiktigt samarbete med kunden och arbetar aktivt med att på bästa sätt kunna bistå kunder med support och effektiva lösningar.

Från den 1 januari i år utökades ebm-papst teknikavdelning med en produktspecialist. Tjänsten axlas av Jan Edlinger, som tidigare arbetat som försäljningsingenjör på ebm-papst OEM-avdelning och startade sin tjänst redan för 30 år sedan, år 1988, som innesäljare på huvudkontoret i Järfälla.

Jan blir med sin enorma produktkunskap och långa erfarenhet inom branschen en välkommen resurs samt kommer kunna bidra till en starkare och mer fördelaktig kundsupport och teknikavdelning. Hans huvudsakliga uppgifter blir bland annat att kunna bistå säljavdelningarna med support och lösningar gällande våra produkter och applikationer, vara delaktig i projekt och kunna ge säljstöd ute hos kund. Han kommer även att vara ansvarig för utbildningar i ebm-papst nybyggda fläktskola.


Jan Edlinger
Tel: 010-454 44 03


Övriga kontaktuppgifter:
Försäljning OEM
Försäljning Ventilation-Retrofit