ebm-papst ställer ut på Svenska Kyl & Värmepumpdagen 2019

Svenska Kyl & Värmepumpdagen är ett forum med målsättning att skapa en mötesplats för tillverkare, installatörer, konsulter, anläggningsägare och forskare för att diskutera ämnen gällande teknik, marknad, kompetensutveckling och forskning. Eventet grundades på initiativ av Svenska Kyl & Värmepumpföreningen, (SKVP), Svenska Kyltekniska Föreningen (KTF) och Energimyndighetens forskningsprogram (Effsys Expand).

Svenska Kyl & Värmepumpdagen arrangeras på nybyggda Åbymässan i Göteborg, torsdag den 17 oktober 2019. Utöver mässutställningen så kommer det även under dagen att bjudas på en mängd intressanta föredrag med syfte att belysa viktiga frågor och ämnen inom branschen. Allt från tekniska detaljer och frågeställningar vid installation och service via goda exempel på gjorda installationer till frågor kring framtidens köldmedier. Mässan är öppen från kl. 08.30 och efter kl. 15.00 bjuds alla besökare in till mingel i utställningen. Se till att anmäla dig i god tid i år för att säkra din plats:
Mer information om anmälan finner du här!

ebm-papst - en coolare fläktleverantör
ebm-papst hjälper till med konvertering av drift från traditionella AC-fläktar till högeffektiva EC-fläktar i befintliga kylanläggningar. Genom en konvertering till EC-fläktar med optimal och behovsstyrd fläktdrift kan besparingarna på kylmedelkylare och kondensorer vara så stora som 50%. ebm-papst är en trygg partner genom hela processen och hjälper er med mätningar på plats för att säkerställa att vi kan erbjuda er den mest energieffektiva fläktlösningen för varje typ av aggregat och ser till att er anläggning blir så energieffektiv som möjligt. Vi kan även hjälpa till med högeffektiva EC-fläktar för utbyte i kyl- och frysdiskar, förångare, kompressorkylning och datahallar för service eller energieffektivisering.

Ladda ner vår broschyr:
Energieffektiva fläktar för kyla

Bemanning i montern
I montern finns våra försäljningsingenjörer Henrik Fahlström och Björn Sandqvist, från distriktskontoret i Göteborg på plats för att ge mer information om ebm-papst lösningar för kyla samt om hur vi kan hjälpa till med era projekt!


Henrik Fahlström, Försäljningsingenjör
Tel: 010 454 44 63


Björn Sandqvist, Försäljningsingenjör
Tel: 010 454 44 61