ebm-papst ställer ut på Svenska Kyl & Värmepumpdagen 2018

Svenska Kyl & Värmepumpdagen är ett forum med målsättning att skapa en mötesplats för tillverkare, installatörer, konsulter, anläggningsägare och forskare för att diskutera ämnen gällande teknik, marknad, kompetensutveckling och forskning. Eventet grundades på initiativ av Svenska Kyl & Värmepumpföreningen, (SKVP), Svenska Kyltekniska Föreningen (KTF) och Energimyndighetens forskningsprogram (Effsys Expand).

Svenska Kyl & Värmepumpdagen håller till på Kistamässan i Stockholm, fredag den 12 oktober mellan 08:30 – 17:30 med ett flertal seminarier för att belysa viktiga frågor och ämnen inom branschen. Som komplement kommer även en utställning finnas på plats med Sveriges forskarelit för att presentera och diskutera pågående projekt och för att visa upp de verktyg som erbjuds på marknaden och som bidrar till utvecklingen av kylbranschen. Förra året tog biljetterna slut och kölistor fick upprättas, se därför till att anmäla dig i god tid i år för att säkra din plats! Mer information om anmälan finner du här!

ebm-papst - en coolare fläktleverantör
ebm-papst har under 15 års tid hjälpt till med konvertering av drift från traditionella AC-fläktar till högeffektiva EC-fläktar i befintliga ventilationsaggregat - nu erbjuder vi samma möjlighet för kylanläggningar. Genom en konvertering från traditionella AC-fläktar till högeffektiva EC-fläktar med optimal och behovsstyrd fläktdrift kan besparingarna på kylmedelkylare och kondensorer vara så stora som 50%.

ebm-papst är en trygg partner genom hela processen och hjälper er med mätningar på plats för att säkerställa att vi kan erbjuda er den mest energieffektiva fläktlösningen för varje typ av aggregat och ser till att er anläggning blir så energieffektiv som möjligt. Vi kan även hjälpa till med högeffektiva EC-fläktar för utbyte i kyldiskar och förångare för service eller energieffektivisering.

Bemanning i montern
I montern finns Klas Alner, vår affärsutvecklare, och Mats Bergsmo, försäljningsingenjör på avdelning Ventilation/Retrofit, på plats för att ge mer information om ebm-papst lösningar för kyla samt hur vi kan hjälpa till med era projekt!


Klas Alner, Affärsutvecklare
Tel: 010 454 44 21


Mats Bergsmo, Försäljningsingenjör
Tel: 010 454 44 51
Ladda ner vår broschyr:

Broschyr: Energieffektiva axialfläktar för kyla.