ebm-papst på ISH2015: Premiär för nytt fläkthjul

Den 10:e mars är det premiär i Frankfurt. ebm-papst presenterar då ett nytt förbättrat fläkthjul på ISH2015. Ett redan kompetent fläkthjul har nu blivit ännu bättre.

Genom att fokusera utvecklingsarbetet på luftflödet vid inloppet, fläktbladens profil och motorns position har ebm-papst lyckats höja verkningsgraden på fläkthjulet RadiPac ytterligare. Fläkthjulet som också sitter i de nya kammarfläktarna typ RadiPac, finns i storlekar från ø 250 till ø 560 mm. Fläkthjulet i kombination med ebm-papst högeffektiva GreenTech EC-motorer och smarta inbyggda styrelektronik sätter en ny standard för fläktar för ventilationsapplikationer.

En annan nyhet på ISH är RadiFit, dubbelsugande EC-radialfläktar med bakåtböjda skovlar i kåpa. Även dessa är självklart försedda med våra GreenTech EC-motorer och levererar hög verkningsgrad även vid höga tryck. Sortimentet med RadiFit passar många applikationer inom industri och ventilationsteknik. Fläktarna är kompakta och robusta och har ”standardmått” för enkelt utbyte i befintliga installationer.

Välkommen till ebm-papst monter B90 i Hall 11! Personal från ebm-papst i Sverige kommer att finnas på plats i montern alla dagar.