ebm-papst deltar i WWF Earth Hour 2017 - släck för en ljusare framtid du också!

Foto: http://www.wwf.se
Lördag 25 mars 2017 klockan 20.30-21.30 lokal tid tar världen ställning och släcker ner under Earth Hour – världens största miljömanifestation. Var med och agera för klimatet du också!

I år är det elfte året som kampanjen genomförs och förra året deltog 84 % av Sveriges kommuner under Earth Hour. Årets manifestation fokuserar lite extra på mat, konsumtion, livsstil och global rättvisa. Det krävs mer insatser för att fattiga och utsatta människor ska kunna få en hållbar utveckling, samtidigt som planeten mår bra.

Vi som företag kommer uppmärksamma Earth Hour genom att uppmana personal och kunder att släcka ner för en ljusare framtid samt göra vårt yttersta för att inspirera till nya klimatsmarta vanor. Att släcka lamporna under WWFs Earth Hour är en symbolhandling om att vi måste ta klimatförändringarna på allvar. Ta ställning för klimatet redan nu, läs mer om hur du kan ta del av årets event här!Detta är det tredje året i rad som ebm-papst väljer att uppmärksamma Earth Hour. Via länkarna nedan kan ni se hur vi firat tidigare år!

Earth Hour
Earth Hour 2016
Earth Hour 2015

Sponsring och välgörenhet
ebm-papst AB är sedan flera år tillbaka Vänföretag till WWF - stöd WWF du också.
Klicka här för att läs mer om vilka organisationer vi stödjer.