ebm-papst deltar i WWF Earth Hour 2016 – släck för en ljusare framtid du också!

Earth Hour i Spanien går under namnet La Hora del Planeta.
Lördag 19 mars 2016 klockan 20.30-21.30 lokal tid är det dags för Earth Hour – världens största miljömanifestation. Var med och agera för klimatet du också!

Årets tema är: "En 100 procent fossilfri värld". För att nå detta mål måste beslutfattare, politiker, företag och privatpersoner tillsammans ta beslut som strävar efter en helt fossilfri värld till år 2030. Earth Hour 2015 slog nytt globalt rekord med hundratals miljoner deltagare från 172 länder och 7000 städer. Se höjdpunkterna från Earth Hour 2015 här!

I år är det tionde året som kampanjen genomförs och vi som företag kommer uppmärksamma Earth Hour genom att uppmana personal och kunder att släcka ner för en ljusare framtid samt göra vårt yttersta för att inspirera till nya klimatsmarta vanor. Att släcka lamporna under WWFs Earth Hour är en symbolhandling om att vi måste ta klimatförändringarna på allvar. Ta ställning för klimatet redan nu, anmäl dig till Earth Hour här.Detta är andra året ebm-papst uppmärksammar Earth Hour. Klicka på länken nedan för att se hur vi firade förra året!

Earth Hour
Earth Hour 2015

Sponsring och välgörenhet
ebm-papst AB är sedan flera år tillbaka Vänföretag till WWF - stöd WWF du också.
Klicka här för att läs mer om vilka organisationer vi stödjer.