ebm-papst deltar i WWF Earth Hour – släck för en ljusare framtid du också!

Lördagen den 28 mars 2015, klockan 20:30–21.30 är det dags för Earth Hour! Earth Hour är ett initiativ från WWF, som vuxit till ett årligt evenemang och spridits till mer än 7000 städer i 163 länder. Detta år blir det nionde året som ljuset släcks under världens största klimatmanifestation.

Temat för 2015 är ”Earth Hour älskar städer” med fokus på de fyra klimatvärstingarna: bilen, biffen, bostaden och börsen. Med hjälp av Earth Hour ökar kunskapen om hur dessa fyra B:n påverkar vår planet, inspirerar och ger tips på vad du själv kan göra åt det.

Att släcka lamporna under WWFs Earth Hour är en symbolhandling om att vi måste ta klimatförändringarna på allvar. Runt om i hela Sverige kommer miljoner människor att delta – på skolor, arbetsplatser och hemma. Genom en massa olika aktiviteter kommer kommuner, företag, organisationer och individer engagera sig för en klimatsmartare vardag.

Vi kommer som företag uppmärksamma Earth Hour genom att uppmana personal och kunder att släcka ner för en ljusare framtid. Ta ställning för klimatet redan nu, anmäl dig till Earth Hour här.

Titta på videon nedan för att ta reda på hur du kan använda #YourPower för att ändra klimatförändringarna. Gör miljön en tjänst och släck ner du också!Sponsring och välgörenhet
ebm-papst AB är sedan flera år tillbaka Vänföretag till WWF - stöd WWF du också.
Klicka här för att läs mer om vilka organisationer vi stödjer.