Välkommen till ebm-papst på Nordbygg

Välkommen att besöka ebm-papst på Nordbygg. Vi finns den här gången i två hallar, dels i stora A-hallen, monter A39:30. Där hittar du en lång rad intressanta produkter, t.ex. nya inloppsgallret FlowGrid som minskar fläktljudet väsentligt. Ett annat exempel är vår stora 12 kW kammarfläkt kallad RadiPac. En smart och mycket kompakt konstruktion som trots sin prestanda ryms på en vanlig pall. Den är givetvis försedd med vår GreenTech EC-motor för högsta möjliga verkningsgrad och lägsta möjliga energianvändning.

Vi deltar även på Nordbyggs Sustainable Days Featuring Germany i Victoriahallen. Vi blev i november utsedda till Tysklands mest hållbara företag, något vi är mycket stolta över. Därmed blev det en självklarhet för oss att även delta på Sustainable Days Featuring Germany i samband med Nordbygg. Du hittar oss även i Victoriahallen i monter VH02:12.

Vi hälsar dig hjärtligt välkommen till våra montrar för att titta närmare på vår världsledande fläktteknik för minskad energianvändning och samtidigt besöka Tysklands mest hållbara företag.

Bemanning
Här kan du se när din säljkontakt finns i vår monter A39:30.

Mer att läsa
Inloppsgallret FlowGrid minskar ljudet från axial- och radialfläktar
Not_found:[news=295]
ebm-papst har fått utmärkelse som Tysklands mest hållbara företag
Tysklands mest hållbara företag blir partner till Nordbygg Sustainable days
Var installationssmart, välj ebm-papst kompakta och kompletta kammarfläktar – nu på hela 12 kW!
Not_found:[news=288]
Broschyr: Fördelarna med RadiPac EC-fläktar

Bemanning: Se när din säljkontakt finns i vår monter A39:30.