Tack till alla besökare på Subcontractor!

Tack till alla kunder som besökte oss på Subcontractor 2019! I montern visade vi ett urplock av vårt sortiment med kompletta drivlösningar med olika motortyper och växlar för en lång rad applikationer, samt energieffektiva lösningar för kylmarknaden. Bland utbudet fanns bl a vår produktnyhet AxiForce, en kompaktfläkt med helt ny aerodynamik med fokus på ljuddämpning.

Vårt marknadsledande sortiment med energieffektiva EC-fläktar sträcker sig från små kompaktfläktar till stora axial och radialfläktar. Vi erbjuder även ett brett sortiment med kompletta drivlösningar med olika motortyper och växlar för en lång rad applikationer. Varmt välkomna att kontakta oss för mer information om vårt produktsortiment eller scrolla ner för att läsa mer om några av produkterna vi visade i montern!AxiForce 120 – NYHET!
Kompaktfläkt med helt ny aerodynamik med fokus på ljuddämpning. Två olika designer optimerade efter dess effekt och ny elektronik. Upp till 7 dB (A) tystare och 13% mer prestanda än sin föregångare.
Mer information kommer inom kort!

NiQ – Ny generation med energisparande EC-motorer för kyldiskar
Det senaste tillskottet i ebm-papst iQ-serie, lämplig för användning i bland annat kyldiskar. NiQ är både effektivare och framför allt mer ekonomisk än sina föregångare.
Läs mer!

Optimax 63 – Kompakt, slitstark och kraftfull
Kompakt, robust och kraftfull planetväxel med hög verkningsgrad. Med ett kontinuerligt vridmoment på 65 Nm och toppbelastningar på upp till 150 Nm är Optimax 63 det rätta valet för applikationer med tillfälligt höga belastningar.
Läs mer!

VDC-3-49.15.K4 – Kompakt elmotor med integrerad styrelektronik
Modellen VDC-3-49.15.K4 med den innovativa K4-elektroniken där parametrar ställs in via PC-programvaran "Kickstart" med enkelt användargränssnitt.
Läs mer!

VDC3-49.15 K3 – Ny version för roterande värmeväxlare
Ytterrotormotor EC i 3-fas utförande med integrerad K3-drift, styrelektronik och hastighetsreglering. Robust mekanisk design i IP54 för industriella applikationer. Lång livstid tack vare precisionskullager. Gränssnitt med analoga och digitala styringångar.

ECI-63.40-K4 med Perfomax Plus 63
Moduluppbyggd BLDC-motor typ ECI 63 byggd på senaste tekniken. Med integrerad programmerbar styrelektronik.
Läs mer!

ECI 63.XX K5 Can Bus motor
Drivmotor med integrerad K5-drift och styrelektronik med CANopen-kommunikationsgränssnitt. Olika driftslägen enligt DSP 402 (hastighet, vridmoment, positionering) möjlig via programvara. Gränssnitt med analoga och digitala styringångar.

Kontakta oss för mer information eller se hela vårt produktsortiment här!