Missade du ebm-papst på Nordbygg? Se det bästa från montern!

Tack till alla kunder som besökte oss på Nordbygg 2018! I montern visade vi våra EC-lågenergifläktar som effektivt minskar energianvändningen för fastighetsventilation med en lång rad intressanta produktnyheter samt energieffektiva lösningar för kylmarknaden. Bland produktnyheterna fanns bl a vår FläktVägg MXFG med totalt 12 st. fläktkuber samt vår nya kammarfläkt MXPC generation II på plats. Vi visade även upp ett helt nytt revolutionerande fläktväggskoncept samt kublösningar med kanalanslutning och inbyggd diffusor! Läs mer om produktnyheterna nedan.

• FläktVägg MXFG - Stapelbar FläktVägg för enkel installation

Vårt flexibla koncept av stapelbara fläktkuber med marknadens lägsta effektförbrukning i drift! Stapelbara och kompakta för enkel transport och montering. Designade för installation i sug-, och tryckkammare och kan monteras både enskilt eller som FläktVägg. Läs mer!

• Fläktkub MXFG med diffusor (NYHET!)

Vår originalkub MXFG med inbyggd diffusor för ännu lägre ljudnivå med bibehållen verkningsgrad!

• Fläktkub MXFC

Vår originalkub MXFG med kanalanslutning. Låg ljudnivå, högverkningsgrad och en praktisk renslucka på sidan av kuben för enkel rengöring och åtkomst av kanal. Lämplig för installation där fläktens in- och utlopp ansluts till kanal.

• FläktVägg MXAG - Stapelbara kubfläktar med optimal prestanda (NYHET!)

Det nya utförandet FläktVägg MXAG består av fläktkuber försedda med axialfläktar av typen AxiBlade, som kombinerar egenskaper som mycket hög verkningsgrad, låga ljudnivåer och energieffektivitet. Kuberna är optimerade för högre flöde och lägre tryck än våra tidigare lösningar. Detta med mycket hög verkningsgrad och låg ljudnivå. Datahallar och industriella tillämpningar är bara några exempel på användningsområde.

• Kammarfläkt MXPC II - En ny generation kammarfläktar med överlägsen prestanda

MXPC generation II har försetts med nytt aerodynamiskt optimerat fläkthjul som ger mycket hög verkningsgrad och ett jämnt luftflöde med minimal turbulens och låg ljudalstring. Även elektroniken har utvecklats vilket gör att styrningen av fläktarna blir ännu effektivare jämfört med tidigare. Den lyckade kombinationen av åtgärder gör det möjligt att energioptimera äldre ventilationsaggregat och göra stora kostnadsbesparingar.

• AxiBlade - en ny generation av axialfläktar som kan optimeras för era behov

AxiBlade har utvecklats för att vara ett extremt flexibelt koncept och erbjuds därför som ett modulsystem som täcker in många applikationer. Fläkthus finns med varierande höjder och de är försedda med ebm-papst aerodynamiskt optimerade inloppsring. Tillsammans med de unikt designade fläkthjulen och winglets uppnås maximal effektivitet och verkningsgrad. AxiBlades konstruktion reducerar också turbulens och luftvirvlar i luftflödet vilket ger mindre dynamiska förluster.Läs mer!

• AxiCool - Fläktar utvecklade för krävande kylapplikationer

AxiCool fläktarna är utrustade med EC-motorer och har hög effektivitet och låg energiförbrukning, avsedda för krävande kylapplikationer som ex. förångareoch kyl- och frysdiskar. Nu även tillgängliga i ett större storleksintervall för användning i industriella applikationer. Läs mer!

• G3G 190 RadiCal - Radialfläkt med inbyggd flödeskontroll, utvecklad för bostadsventilation

Modell speciellt utvecklad för bostadsventilation som uppfyller dagens tuffa krav gällande energieffektivitet och ljudnivå och har högre verkningsgrad tack vare fläktens bakåtböjda skovlar. Försedd med en aerodynamiskt utformad kåpa och kan användas i applikationer både med och utan värmeåtervinning. Läs mer!

Vänligen kontakta våra försäljningsingenjörer för mer information gällande vårt produktsortiment eller vid övriga frågor!

Tel: 010-454 44 00

Försäljning Ventilation-Retrofit
Försäljning OEM

Se bilder från mässan samt ladda ner våra produktbroschyrer nedan med mer information om de innovativa produktnyheterna från vår monter:

Katalog: EC-fläktar för modernisering av ventilationssystem
Broschyr: FläktVägg MXAG - Stapelbara kubfläktar med optimal prestanda
En coolare fläktleverantör - Energieffektiva axialfläktar för kyla