Högpresterande DC axialfläktar med måtten 119 x 119 mm

Effektiv motor och optimerad aerodynamik - 4300N erbjuder högt luftflöde med låg ljudnivå och hög verkningsgrad.
4300N, en serie nya högpresterande kompaktfläktar från ebm-papst som erbjuder högt luftflöde med låg ljudnivå och hög verkningsgrad.

Med samma luftflöde, kan kompaktfläktarna i serie 4300N ge upp till 57% ökad verkningsgrad, samt en minskad ljudnivå på ungefär 9 dB (A) jämfört med sin föregångare. Den kan användas i alla applikationer med kompakt teknik, som exempelvis frekvensomriktare och spännings-aggregat för svetsutrustning eller drivsystem samt för solenergianläggningar och IT-servrar.

Optimerade fläkthjul och fläkthus förbättrar aerodynamiken och förhindrar turbulens som kan orsaka oljud. Dessa kompakta och effektiva fläktar, med måtten 119 x 119 x 32 mm finns tillgängliga i både 12V, 24V och 48V utförande. Beroende på version kan skydd upp till IP68 erhållas.

Med maximalt luftflöde på 285 m³/h samt en tryckökning upp till 146 Pa, har 4300N prestanda som överträffar den tidigare modellen med upp till 50 %. Detta gör dessa nya högpresterande fläktar idealiska för krävande kylapplikationer med hög komponenttäthet som kräver höga luftflöden samt låg energiförbrukning.