Fläktar, elmotorer och växlar i monter A03:26 på Subcontractor 2019

G3G 190 RadiCal – Radialfläkt med inbyggd flödeskontroll, speciellt utvecklad för bostadsventilation.
Välkommen till vår monter A03:26 på Elmia Subcontractor 12-15 november. Vi visar det senaste ur vårt sortiment med elmotorer, växlar och fläktar.

Registrera din biljett kostnadsfritt här!


Fläktar byggda på senaste teknik

Vårt marknadsledande sortiment med fläktar sträcker sig från små kompaktfläktar till stora axial och radialfläktar. Genom hela sortimentet har vi energieffektiva motorer som bygger på vår GreenTech EC-teknologi. Vi kommer även att ha ett separat podium för produkter avsedda för kylapplikationer.

Nedan följer ett urplock av produktsortimentet vi kommer visa i montern:

G3G 190 R – Radialfläkt med inbyggd flödeskontroll, utvecklad för bostadsventilation
Fläktserien RadiCal har utökats med en modell speciellt utvecklad för bostadsventilation. Den upp-fyller dagens tuffa krav gällande energieffektivitet och ljudnivå och har högre verkningsgrad tack vare fläktens bakåtböjda skovlar. Den nya modellen har försetts med en aerodynamiskt utformad kåpa och kan användas i applikationer både med och utan värmeåtervinning. Enkel styrning och övervakning med MODBUS RTU och enkel installation då den levereras som plug & play. Fläkten finns i storleken 190 mm och med effekter på upp till 170 W.
Läs mer!

W3G250 heavy duty transportation
24 Vdc mer än 3500 m3/h, drygt 30% mer prestanda än tidigare fläkt. Avsedd för tunga fordon och andra 24 Vdc applikationer. Skyddsfunktion tillgänglig för reducerad effekt vid hög omgivningstemperatur.

AxiForce 120 – NYHET!
Kompaktfläkt med helt ny aerodynamik med fokus på ljuddämpning. Två olika designer optimerade efter dess effekt och ny elektronik. Upp till 7 dB (A) tystare och 13% mer prestanda än sin föregångare.

AxiCool – Fläktar utvecklade för användning i industriella applikationer
AxiCool fläktarna är utrustade med EC-motorer och har hög effektivitet och låg energiförbrukning, nu med en större storleksintervall för användning i industriella applikationer.
Läs mer!

Ny generation elmotorer och växlar

Kompletta drivlösningar med olika motortyper och växlar för en lång rad applikationer. Vi visar bland annat följande produkter inom drivteknik på mässan:

ECI 63.XX K5 Can Bus motor
Drivmotor med integrerad K5-drift och styrelektronik med CANopen-kommunikationsgränssnitt. Olika driftslägen enligt DSP 402 (hastighet, vridmoment, positionering) möjlig via programvara. Gränssnitt med analoga och digitala styringångar.

VDC3-49.15 K3 – Ny version för roterande värmeväxlare
Ytterrotormotor EC i 3-fas utförande med integrerad K3-drift, styrelektronik och hastighetsreglering. Robust mekanisk design i IP54 för industriella applikationer. Lång livstid tack vare precisionskullager. Gränssnitt med analoga och digitala styringångar.

VARIOTRONIC VTD-24.40-K4S
En innovativ elektroniklösning för positionskontrollerade drift av BLDC-motorer med hög överbelastningskapacitet. Den når en imponerande motoreffekt på upp till 1000 watt. Dess integrerade RS-485-gränssnitt ger omfattande konfiguration och diagnosalternativ.

Optimax 63 – Kompakt, slitstark och kraftfull
Kompakt, robust och kraftfull planetväxel med hög verkningsgrad. Med ett kontinuerligt vridmoment på 65 Nm och toppbelastningar på upp till 150 Nm är Optimax 63 det rätta valet för applikationer med tillfälligt höga belastningar.
Läs mer!

NiQ – Ny generation med energisparande EC-motorer för kyldiskar
Det senaste tillskottet i ebm-papst iQ-serie, lämplig för användning i bland annat kyldiskar. NiQ är både effektivare och framför allt mer ekonomisk än sina föregångare.
Läs mer!

ECI-63.40-K4 med Perfomax Plus 63
Moduluppbyggd BLDC-motor typ ECI 63 byggd på senaste tekniken. Med integrerad programmerbar styrelektronik.
Läs mer!

VDC-3-49.15.K4 – Kompakt elmotor med integrerad styrelektronik
Modellen VDC-3-49.15.K4 med den innovativa K4-elektroniken där parametrar ställs in via PC-programvaran "Kickstart" med enkelt användargränssnitt.
Läs mer!

Kontakta oss för mer information!

Bemanning under mässan

- Andreas Dicius, tisdag-onsdag
- Jörgen Blomqvist, tisdag-torsdag
- Niclas Jonsson, tisdag-onsdag
- Joakim Hjelmqvist, tisdag-onsdag
- Karl Fonad, torsdag-fredag
- Stefan Ruuth, torsdag-fredag
- Dag Larsson, torsdag-fredag

Registrera din biljett kostnadsfritt här!