EarthHour - så firade vi!

Lördagen den 28e mars 2015 klockan 20:30-21:30 släcktes ljuset runt om i världen. Mer än 7000 städer i 172 länder deltog i WWF's årliga, samt världens största, klimatmanifestation med syfte att visa sitt engagemang för en hållbar framtid.

Vi som företag ville kommunicera budskapet om vår möjlighet att påverka så gott vi kunde! Under hela veckan innan Earth Hour skyltade vi med en topbanner på hemsidan, samt visade vårt engagemang i frågan på företagets sociala medier, diverse nyhetskanaler samt intranät.

På fredagen höll vi ett kortare event på huvudkontoret i Järfälla, med syfte att uppmana och inspirera vår personal att släcka ner för en ljusare framtid samt att prova nya klimatsmarta handlingar i vardagen, både på jobbet och hemma. Vi satte upp posters om eventet samt klimatsmarta tips till de anställda runt om i lokalen. Under eftermiddagsfikat släckte vi ner kontoret, tände bivaxljus och fikade årets Earth Hour bakelse, med recept av Sally Voltaire: Raw Äppelpaj tillsammans med ekologisk vaniljglass.

Under fikat fick även alla anställda som ville delta i en klimatquiz där priset var att ebm-papst AB skänker pengar till Världsnaturfonden WWFs trädplanteringsprojekt, med syfte att restaurera regnskogarna på Borneo.

Läs mer om WWFs trädplanteringsprojekt här och skänk en gåva du också!


Sponsring och välgörenhet
ebm-papst AB är sedan flera år tillbaka Vänföretag till WWF - stöd WWF du också.
Klicka här för att läs mer om vilka organisationer vi stödjer.