Fläktar, elmotorer och växlar i monter A03:21 på Subcontractor 2017

G3G 190 RadiCal – Radialfläkt med inbyggd flödeskontroll, speciellt utvecklad för bostadsventilation.
Välkommen till vår monter A03:21 på Elmia Subcontractor 14-17 november. Vi visar det senaste ur vårt sortiment med elmotorer, växlar och fläktar. Använd vår kod F475937 vid registreringen för fri entré eller klicka på länken längst ned på sidan.

Fläktar byggda på senaste teknik

Vårt marknadsledande sortiment med fläktar sträcker sig från små kompaktfläktar till stora axial och radialfläktar. Genom hela sortimentet har vi energieffektiva motorer som bygger på vår GreenTech EC-teknologi.
Nytt i montern i år är att vi även kommer att ha ett separat podium för produkter avsedda för kylapplikationer.

Nedan följer ett urplock av produktsortimentet vi kommer visa i montern:

NYHET! W3G300 transportation ”Strong”
24 Vdc mer än 3500 m3/h, drygt 30% mer prestanda än tidigare fläkt. Avsedd för tunga fordon och andra 24 Vdc applikationer. Skyddsfunktion tillgänglig för reducerad effekt vid hög omgivningstemperatur.

NYHET! G3G 190 R – Radialfläkt med inbyggd flödeskontroll, utvecklad för bostadsventilation
Fläktserien RadiCal har utökats med en modell speciellt utvecklad för bostadsventilation. Den upp-fyller dagens tuffa krav gällande energieffektivitet och ljudnivå och har högre verkningsgrad tack vare fläktens bakåtböjda skovlar. Den nya modellen har försetts med en aerodynamiskt utformad kåpa och kan användas i applikationer både med och utan värmeåtervinning. Enkel styrning och övervakning med MODBUS RTU och enkel installation då den levereras som plug & play. Fläkten finns i storleken 190 mm och med effekter på upp till 170 W.
Läs mer!

AxiCool – Fläktar utvecklade för användning i industriella applikationer
AxiCool fläktarna är utrustade med EC-motorer och har hög effektivitet och låg energiförbrukning, nu med en större storleksintervall för användning i industriella applikationer.
Läs mer!

Diagonal fläktmodul för filterfläktar
Med den nya modulen är det möjligt att få ett 50 % högre luftflöde vid höga mottryck samtidigt som ljudnivån blir lägre. Dessutom minskar energiförbrukningen cirka 20 %.
Läs mer!

4300N – Högpresterande DC axialfläktar med måtten 119 x 119 mm
Med samma luftflöde, kan kompaktfläktarna i serie 4300N ge upp till 57% ökad verkningsgrad, samt en minskad ljudnivå på ungefär 9 dB (A) jämfört med sin föregångare.
Läs mer!

Ny generation elmotorer och växlar från ebm-papst Zeitlauf

Kompletta drivlösningar med olika motortyper och växlar för en lång rad applikationer. Vi visar bland annat följande produkter inom drivteknik på mässan:

NYHET! ECI 63.XX K5 Can Bus motor
Drivmotor med integrerad K5-drift och styrelektronik med CANopen-kommunikationsgränssnitt. Olika driftslägen enligt DSP 402 (hastighet, vridmoment, positionering) möjlig via programvara. Gränssnitt med analoga och digitala styringångar.

NYHET! VDC3-49.15
Ytterrotormotor EC i 3-fas utförande med integrerad K3-drift, styrelektronik och hastighetsreglering.
Robust mekanisk design i IP54 för industriella applikationer. Lång livstid tack vare precisionskullager. Gränssnitt med analoga och digitala styringångar.

NYHET! VARIOTRONIC VTD-24.40-K4S
En innovativ elektroniklösning för positionskontrollerade drift av BLDC-motorer med hög överbelastningskapacitet. Den når en imponerande motoreffekt på upp till 1000 watt. Dess integrerade RS-485-gränssnitt ger omfattande konfiguration och diagnosalternativ.

Optimax 63 – Kompakt, slitstark och kraftfull
Kompakt, robust och kraftfull planetväxel med hög verkningsgrad. Med ett kontinuerligt vridmoment på 65 Nm och toppbelastningar på upp till 150 Nm är Optimax 63 det rätta valet för applikationer med tillfälligt höga belastningar.
Läs mer!

NiQ – Ny generation med energisparande EC-motorer för kyldiskar
Det senaste tillskottet i ebm-papst iQ-serie, lämplig för användning i bland annat kyldiskar. NiQ är både effektivare och framför allt mer ekonomisk än sina föregångare.
Läs mer!

ECI-63.40-K4 med Perfomax Plus 63
Moduluppbyggd BLDC-motor typ ECI 63 byggd på senaste tekniken. Med integrerad programmerbar styrelektronik.
Läs mer!

VDC-3-49.15.K4 – Kompakt elmotor med integrerad styrelektronik
Modellen VDC-3-49.15.K4 med den innovativa K4-elektroniken där parametrar ställs in via PC-programvaran "Kickstart" med enkelt användargränssnitt.
Läs mer!

Bemanning i montern

- Björn Jonsson, tisdag
- Niclas Jonsson, tisdag-onsdag
- Peter Lauenstein, tisdag-onsdag
- Stefan Ruuth, onsdag, torsdag
- Joakim Hjelmqvist, torsdag-fredag
- Jan-Olof Hedman, tisdag-onsdag
- Johan Ekbom, onsdag-torsdag
- Bo Jörgensson, torsdag-fredag

Registrera din biljett kostnadsfritt här!